Financial lease constructie

Ik heb sinds kort een it bedrijf en het begint steeds meer de goed kant op te goede kant op te gaan. Ik bedoel ik draai goede omzetten en ik mag simpelweg gewoon niet klagen. Soms zit alles tegen. Je kent t wel. Maar ik zeg dan altijd, zoveel als het tegenzit, zo kan het ook wel eens mee gaan zitten en geloof me zo is het echt. Of het nu gaat om financiën of bijvoorbeeld de liefde, overal geldt hetzelfde voor.

Zo erg als je down kunt zien , kun je ineens in een naar boven stromende flow komen. Over omhoog gerichte flow gesproken. Ik heb mezelf voorgenomen mijn financiën eens dieper en verder onder de loep te nemen. Ik ben in principe aan het kijken in hoeverre ik meer kosten kan maken met mijn bedrijf, zodat ik uiteindelijk minder winst heb en dus minder belasting hoef te betalen. 1 van de onderdelen waar ik goed kosten mee kan maken is het aanschaffen van een lease auto.

Er zijn verschillende constructies mogelijk hieromtrent. De constructie waar ik voor ga is de financial lease constructie. Ook wel zakelijke of operationele lease genoemd. Dit is in tegenstelling tot Private lease, waarbij je de auto zeg maar als privé persoon koopt de mogelijkheid bij uitstek om de auto op naam van het bedrijf te zetten.

Des te groter en mooier de auto, des te hoger het leasebedrag en des te meer er maandelijks van de wint afgeschreven kan worden. leuke bijkomstigheid is ook nog eens dat je in een geweldige auto kan rijden. geloof het of niet het is allemaal mogelijk. Dus wat mij betreft is het Financial lease constructies tijd. Ik zit zelf te denken aan een Audi R8. Als je het dan doet, dan kun je het maar beter gelijk goed doen!